Loading Events

„Zmysły na straży oceny jakości produktów.”

dr Paweł Turek

Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Produktów Przemysłowych UEK

Czy zawsze kupujemy to, co lubimy?
Co to jest rynek konkurencyjny?
Czy łatwo jest kupić dobry produkt?
Czym się kierować przy zakupie produktów?
Jak uniknąć pułapek zastawianych w sklepach?
Czy reklama mówi prawdę?
Czy jogurt o najładniejszym opakowaniu rzeczywiście jest najsmaczniejszy?
Zajęcia mają na celu przybliżyć najmłodszym konsumentom zasady oceny produktów. Dzieci stają się ekspertami oceniającymi produkty, dowiadują się jak sprawdzana jest wrażliwość sensoryczna (doświadczenia wzrokowe, węchowe i smakowe).

 

ZAREJESTRUJ SIĘ

Udostępnij!

Uniwersytet Dziecięcy

ul. Rakowicka 27
31-510 Kraków
Budynek Księżówka
I piętro pokój K-9

Telefon: 12 293 54 28

Strona internetowa: ud.uek.krakow.pl

Ostatnie wpisy

Przejdź do góry